Zjarri në Gadishullin e Karaburunit.

Gjatë këtyre ditëve të nxehta në luftë me zjarret në disa zona të Shqipërisë, sidomos në pjesën jugore, efektivët e Zjarrëfikësve, Forcave të Armatosura, Policisë së Shtetit dhe strukturave të tjera në nivel vendor dhe qendror të Mbrojtjes Civile kanë bërë një punë të jashtëzakonshme në neutralizimin dhe normalizimin e këtyre situatave.

Tashmë janë vendosur në kontroll ose neutralizuar pothuaj të gjitha situatat serioze të zjarrit.

Sfidë vazhdon të mbetet Karaburuni, ku është përqendruar edhe puna më e madhe e Strukturave të Mbrojtjes Civile.

Gjithashtu edhe ndërhyrja e helikopterit të #FA, nga ajri e ka stabilizuar gjendjen e rënduar, sidomos në Karaburun.

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile vazhdon të koordinojë dhe monitorojë të gjitha situatat në rang vendor në bashkëpunim të ngushtë me strukturat e Mbrojtjes Civile, në prefektura dhe bashki.

Falenderime për efektivët e #MNZSH #MC dhe #FA për sakrificën dhe angazhimin maksimal të treguar në këto ditë.

https://www.balkanweb.com/sfide-ngelet-karaburuni…/

https://www.balkanweb.com/zjarret-ne-shqiperi-zv…/

Lajme të tjera