Kordinatori per informim

Koordinatori

Ledjo Hoxha
Specialist, Sektori i Shtypit, Komunikimit dhe Marrëdhënieve me Publikun
E-mail: ledjo.hoxha@akmc.gov.al,  
            info@akmc.gov.al
Tel: +355696877957

Adresa: Blloku i Ambasadave, Rruga Skënderbeg, Tiranë

Orari: 08.00 – 16.30 (e premte: 08.00 – 14.30)