Takim me përfaqësues nga Shoqata Amerikano-Shqiptare e Zbatimit të Ligjit (AALEA).

Është gjithnjë kënaqësi takimi me miq dhe dashamirës të Shqipërisë dhe të zhvillimi të Mbrojtjes Civile dhe jo vetëm…

Përfaqësues nga Shoqata Amerikano-Shqiptare e Zbatimit të Ligjit (AALEA), zhvilluan sot një takim me Drejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z. Haki Çako, gjatë së cilit u prezantuan risitë në sistemin e Mbrojtjes Civile dhe u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit për forcimin e këtij sistemi.

#AKMC#MOD#USA#AALEA#FEMA#US

Lajme të tjera