Takim me partnerë të huaj për projekte ndërkombëtare në fushat e interesit të përbashkët.

Në ambientet e Ministrisë së Mbrojtjes u zhvillua një takim, ku u diskutua mbi mundësitë e bashkëpunimit me partnerë të huaj për projekte ndërkombëtare në fushat e interesit të përbashkët, midis Z. Haki Cako, Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Gjeneralit, Z. Albert Mullai, Komandant i Akademisë së Forcave të Armatosura, Ish Ambasadorit, Z. Gilbert Galanxhi dhe Znj. Esmeralda Hasani, përfaqësues të Universitetit Barleti.

Lajme të tjera