Ministri Peleshi inspekton një zonë të përmbytur nga shirat, në Bashkinë Durrës.

Në Njësinë Administrative Katundi i Ri , të Bashkise Durrës, një zonë e cila është përmbytur nga shirat e ditëve të fundit, u inspektua nga Ministri Mbrojtjes, z. Niko Peleshi, Ministrja e Buqësisë, znj Milva Ikonomi, Drejtori i AKMC, z. Haki Çako, Prefekti i Durrësit, z. Roland Nasto , Kryetarja në detyrë e Bashkisë, znj. Emiriana Sako, Gjen. Brigade, Shkëlqim Sallaku dhe Kryetari i Nj.Adm, z. K. Shahini.

Pati një inspektim në të gjithë zonën si dhe një takim me banorët për problemet që ngritën në lidhje me situatën dhe që u diskutuan.

Lajme të tjera