“Homazh dhe përulje për veprën heroike të #Heroit Arjan Sala”

“Homazh dhe përulje për veprën heroike të #Heroit Arjan Sala”

Sakrificë sublime kur jep jetën për tëmbrojtur jetë.

Respekte për të!

Qofsh i parajses!

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile ngushëllon familjarët e të ndjerit Arjan Sala dhe solidarizohet me dhimbjen e tyre për këtë humbje.

Lajme të tjera