Marrëveshja e Bashkëpunimit midis AKMC dhe Universitetit Marin Barletit

Në kuadër të bashkëpunimit dhe me synim ngritjen e kapaciteteve në fushën e Mbrojtjes Civile, gjatë ditës së sotme u konkretizua dhe Marrëveshja e Bashkëpunimit midis Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, përfaqësuar nga Drejtori i Përgjithshëm i #AKMC, z.Haki Çako dhe Universitetit Marin Barleti, përfaqësuar nga znj. Esmeralda Hasani.

Të pranishëm ishin gjithashtu dhe z. Klajdi Nikolla, Drejtor i Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Projekteve, pranë AKMC-s dhe z.Gilbert Galanxhi, ish Ambasador i RSh-së në USA.

Uncategorized të tjera