Ndihma nga Greqia me një avion tip Canadair CL415.

Menjëherë pas kërkesës së AKMC drejtuar Mekanizmit Europian të Mbrojtjes Civile, Greqia, u përgjigj duke angazhuar në orët e para të mëngjesit, një avion tip Canadair CL415.

Mirënjohje partnerëve të Mekanizmit Europian të Mbrojtjes Civile dhe forcave në terren, puna e të cilëve ngelet thelbësore.

#BE #AKMC #UCPM #MOD

Lajme të tjera