Inagurimi i stacionit të ri Zjarrfikës në Berat.

Në kuadër të projektit “Fire Prep”, financuar nga BE, për forcimin e kapaciteteve të strukturave Operacionale të Mbrojtjes Civile, në Bashkinë Berat u inagurua Stacioni i ri Zjarrëfikës. Të pranishëm ishin, Ambasadori i Japonisë në Shqipëri, z. Takada Mitsuyuki, Këshilltari për Tregtinë në Konsullatën Greke, z. Sarantis Moschovis, Kryetari i Bashkisë në Berat, z. Ervin Demo, përfaqësues nga Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile, si znj. Valbona Likaj dhe Leonard Qyra, përfaqësues nga Ministria e Turizmit dhe e Mjedisit dhe në lidhje virtuale, përfaqësuesit e Sekretariatit të Përbashkët dhe të Shërbimit të Zjarrëfikësit Grek.

Lajme të tjera