Vizita në Romë, Itali te Protezione Civile

31 milionë euro për fuqizimin e mbrojtjes civile në vend. Projekti do përfshijë nga ndërtimi i sallave operacionale, trajnimi, e deri te pajisja me mjete e njësive lokale sipas standardeve të kohës.

Nga pritja ne Rome e shefit të Mbrojtjes Civile, Fabrizio Curcio dhe komandantit të Komandës së Bashkuar Operacionale, gjenerallejtnant Francesco Paolo Figliuolo.

Lajme të tjera