Ushtrimi CPX (Command Post Exercise)

Gjatë ushtrimit në tavolinë CPX (Command Post Exercise) simulim i një përmbytje, ku morën pjesë të gjithë aktorët e Sistemit të Paralajmërimit të Hershëm në Fier dhe Tiranë (AKMC, IGJEO, AMBU, Prefektura Fier, Bashkia Fier), në asistencën e ekipit nga Italian Civil Protection Department dhe Cima Research Foundation, në kuadër të programit IPA- FF.

#AKMC #UE #UCPM #protezionecivile #cima

Lajme të tjera