Trajnimi “Menaxhimi i Zjarreve në Pyje 2022”

Në bashkëpunim me USAID ka nisur trajnimi i strukturave qendrore të Sistemit të Mbrojtjes Civile “Menaxhimi i Zjarreve në Pyje 2022”, me asistencën e ekspertëve të Programit Ndërkombëtar të Shërbimit Pyjor të SHBA konkretisht nga Qendra Operacionale & Trajnimi për zjarret, US. Forest Service .

Pjesë e këtij trajnimi ishin Drejtoria e Përgjithshme e MZSH në #MB, Agjencia Kombëtare e Pyjeve , Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, Policia e Shtetit , Forcat e Armatosura , IGEO, AMBU, AAC , Urgjenca Kombëtare Mjekësore dhe AKMC .

#AKMC #USAID #MOD #MZSH #POLICIASHTETIT #AKP #FA #IGEO #AMBU

Lajme të tjera