TË KUJDESEMI DHE TË MBROJMË TOKËN TONË TË VETME.

Dekadat e fundit, ndryshimi i klimës ka qenë përgjegjës për shpeshtësinë dhe intensitetin e shumë fenomeneve ekstreme të motit si pandemi, përmbytje, zjarre, tërmete, thatësira, etj.

Efektet e ndryshimeve klimatike në fatkeqësitë natyrore mund të ndikojnë në shëndetin e përgjithshëm afatgjatë të popullatës botërore.

VETËM TË BASHKUAR MUND T’JA DALIM.

#mbrojtjacivile#AKMC#UCPM#EU#civilprotection#MOD#UNDP#climatechange

Lajme të tjera