Takimi planifikues në Qarkun e Fierit për ushtrimin në tavolinë CPX (ComandPostExercise)

Gjatë takimit planifikues në Qarkun e Fierit me aktorët vendor të stërvitjes që do të zhvillohet në bashkëpunim me TAP si dhe bashkërendimi i ushtrimit në tavolinë CPX (ComandPostExercise), simulim i një përmbytje, në kuadër të programit IPA- FF, nën koordinimin e AKMC- së.

Të pranishëm gjatë takimit ishin Kryetari i Bashkisë Fier, Z. Armando Subashi, Drejtori i TAP- it për Shqipërinë, Z. Malfor Nuri, Drejtori i Gadishmërisë dhe Koordinimit të Përgjigjes Emergjente, Z. Robert Hysenllari, përfaqësues nga Prefektura Fier, nga Shërbimi Zjarrfikës dhe stafi i AKMC- së.

#AKMC #TAP #UCPM #IPAFF #EMERGJENCAT #MNZSH

Lajme të tjera