Takimi përmbyllës i projektit Balkans Regional Early Warning.

Takimi përmbyllës i projektit Balkans Regional Early Warning, me praninë e Drejtorit të përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile Z. Haki Çako dhe Nëndrejtorit të Përgjithshëm të Pacific Disaster Center PDC, Z. Chris Chiesa.

Qëllimi i këtij takimi ishte prezantimi i programit për krijimin e një Sistemi Rajonal të Paralajmërimit të Hershëm Ballkanik (EWS) të organizuar në platformën Disaster AWARE të PDC.

Në këtë takim ishin të pranishëm edhe përfaqësues të ASIG, Italy INGV, UNDP dhe GIZ.

#AKMC#MC#USAID#UNDP#UCPM#civilprotection#mbrojtjacivile

Lajme të tjera