Takimi i parë i grupit ndërinstitucional teknik të punës për vlerësimin e riskut në nivel vendor.

Takimi i parë i grupit ndërinstitucional teknik të punës për vlerësimin e riskut në nivel vendor për gjashtë bashkitë e Prefekturës Fier, Bashkia Fier, Lushnjë, Divjakë, Patos, Roskovec dhe Mallakastër, u finalizua me konkursin rajonal me temë “Paralajmëro, Vepro, Parandalo”, nga nxënësit e shkollave të 6 bashkive, në kuadër të javës së Sensibilizimit për 13 Tetorin, “Ditës Ndërkombëtare të Zvogëlimit të Riskut nga Fatkeqësitë”.

Ky aktivitet u suportua nga projekti RESEAL (Resilience Strengthening in Albania).

#AKMC#Sweden#Portugal#UNDP#EFDRR#DRA#DRR#BE#earlywarning

Prefekti Qarkut Fier

UNDP Albania

Lajme të tjera