Takimi EUR-OPA Major Hazard

Paris, Francë.

Takimi EUR-OPA Major Hazard – Joint Meeting of the Committee of Permanent Correspondents and Directors of Specialised Centres.

U zhvillua një vizitë pranë strukturave vullnetare të Mbrojtjes Civile të Parisit, të cilat ishin ftuar në ceremoninë përkujtimore të atentatit të 15 Nëntorit, në formë mirënjohje dhe falenderimi për punën e tyre të jashtë zakonshme në ndihmë të komunitetit dhe institucioneve, ku e pranishme ishte dhe Kryeministja e Francës znj.Elisabeth Borne.

#mbrojtjacivile#AKMC#France#AKMC#EU#UCPM

Lajme të tjera