Takim me strukturat e Emergjencave Civile në 12 Prefekturat për marrjen e masave për përballimin e sezonit veror.

Takimi me strukturat e Emergjencave Civile në 12 Prefekturat për marrjen e masave për përballimin e sezonit veror🌞, aktivizimin e sistemit të mbrojtjes civile në përgjigje ndaj emergjencave civile, vizioni i sistemit të paralajmërim🚨, njoftimi, monitorimi dhe alarmit, si dhe problematikat e hasura në zbatimin e legjislacionit🇪🇺 në fushën e Mbrojtjes Civile.

Prefekti i Qarkut Tiranë

Prefekti i Qarkut Vlorë

Prefekti Qarkut Fier

Prefekti i Qarkut Kukës

Prefekti i Qarkut Durrës

Prefekti i Qarkut Lezhë

Prefektura Korçë

Prefekti Qarkut Berat

Prefekti i Qarkut Shkodër

Prefektura Gjirokastër

Prefektura Elbasan

Prefektura Dibër

#mbrojtjacivile#AKMC#UCPM#EU#civilprotection#MOD

Lajme të tjera