Takim me Konsulln e Finlandës

Sot u zhvillua takimi i Z. Haki Çako, Drejtor i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile me Znj. Maija Miettinen- Timko, Konsull i Finlandës, e shoqëruar nga Znj. Meria Riikonen, asistente e Konsullit dhe Z. Klajdi Nikolla, Drejtor i Bashkëpunimit Ndërkombëtar dhe Projekteve, me qëllim rritjen e bashkëpunimit në fushën e Mbrojtjes Civile.

Lajme të tjera