Takim me Konsullin e Parë dhe Zëvendës Ambasadoren e Greqisë në Tiranë, Znj. Valia Pentarvani dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, z. Haki Çako

Më 4 Nëntor 2021, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, z. Haki Çako zhvilloi një takim me Konsullin e Parë dhe Zëvendës Ambasadoren e Greqisë në Tiranë, Znj. Valia Pentarvani.

Në takim u diskutua për rritjen e bashkëpunimit në fushën e Mbrojtjes Civile.

#AKMC

Greece in Albania-Greqia në Shqipëri

Lajme të tjera