Takim me Federatën Shqiptare të Alpinizmit dhe Turizmit Malor.

Gjatë ditës së sotme u zhvillua takimi ndërmjet Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z. Haki Çako dhe Presidentit të Federatës Shqiptare të Alpinizmit dhe Turizmit Malor, Z. Artur Guni, me qëllim parandalimin dhe reagimin ndaj aksidenteve malore, gjatë aktiviteteve sportive, si dhe forcimin e bashkëpunimit në vazhdim për ngritjen e grupeve të specializuara të kërkim shpëtimit malor dhe në angazhime të tjera të përbashkëta.

Lajme të tjera