Takim me Atasheun Policor në Ambasadën Franceze në Tiranë.

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z. Haki Çako, zhvilloi një takim me Atasheun Policor në Ambasadën Franceze në Tiranë, Z. Augustin Andres.

Në takim u diskutua mbi anëtarësimin në #UCPM dhe forcimin e bashkëpunimit lidhur me zjarret në pyje si dhe forcimin e kapaciteteve të strukturave operacionale nëpërmjet trajnimeve në fushën e Mbrojtjes Civile.

#AKMC #France

Lajme të tjera