Takim me Atasheun Gjerman në Shqipëri.

🇦🇱🤝🇩🇪 Takim me Atasheun Gjerman në Shqipëri.

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile Z. Haki Çako takoi sot Z. Hans Peter Wansler, Atasheun Gjerman në Shqipëri dhe diskutuan mbi bashkëpunimin midis dy shteteve në fushën e Mbrojtjes Civile dhe përballimit të fatkeqësive natyrore.

#AKMC#mbrojtjacivile#EU#UCPM#civilprotection#EU2023SE#MOD#germany#GIZ

Lajme të tjera