Takim me Ambasadorin e Ukrainës në Tiranë, Z. Volodomir Shkurov.

Sot, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z. Haki Çako, zhvilloi një takim me Ambasadorin e Ukrainës në Tiranë, Z. Volodomir Shkurov.

Në takim u diskutua mbi situatë në Ukrainë dhe pasojat e Emergjencave Civile si dhe mbi forcimin e bashkëpunimit midis institucioneve homologe në fushën e Mbrojtjes Civile dhe në proçesin e anëtarësimin në Mekanizmin e Mbrojtjes Civile Europiane #UCPM.

#AKMC#UKRAINA#UCPM#UN#EDRCC#ERCC

Lajme të tjera