Takim konsultativ me pjesëmarrjen e patnerëve nga Italia, Mali i Zi dhe Shqipëria në kuadër të iniciativës Interreg IPA South Adriatic CBC Shqipëri-Itali-Mali i Zi.

Në kuadër të iniciativës Interreg 🇪🇺 IPA South Adriatic – CBC 🇦🇱Shqipëri-🇮🇹Itali- 🇲🇪Mal i Zi për forcimin e kapaciteteve të sistemit të Mbrojtjes Civile në këto Shtete, mbështetur nga BE🇪🇺, u zhvillua në Tiranë takimi konsultativ me pjesëmarrjen e partnerëve nga Italia, Mali I Zi dhe Shqipëria ku të gjithë përfaqësuesit prezent dakortësuan që në “Aplication Form” të projektit “Resilient”, të propozohet si Lead-Partner Agjencia Kombëtare të Mbrojtjes Civile.

#BE#RegionePuglia#IPACBC

#StrongerTogether#mbrojtjacivile#AKMC#UCPM#Albania#Montenegro#Italy#civilprotection

Lajme të tjera