Projekti ???????? mujor “Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për Reduktimin e Riskut ndaj Fatkeqësive (RRF)

Projekti ???????? mujor “Ndërtimi i reziliencës dhe aftësive për Reduktimin e Riskut ndaj Fatkeqësive (RRF) nëpërmjet angazhimit të shkollës dhe komunitetit” mbështetur nga UNICEF Albania, #SDGAccelerationFund, nëpërmjet financimit të qeverisë holandeze dhe zbatuar nga World Vision in Albania, në koordinim me Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile u finalizua sot me eventin përmbyllës, ku mori pjesë Ambasadori Holandez në Tiranë, z. Reinout Vos; Përfaqësuesi i UNICEF Albania z. Roberto De Bernardi; Zëvendësministrja e Arsimit dhe Sportit znj. Nina Guga; Drejtoresha Ekzekutive e World Vision in Albania, znj. Eljona Boce Elmazii; përfaqësues nga AKMC dhe ZVA Kamëz, partnerë dhe përfitues të projektit.

Çdo #fëmijë duhet të gëzojë të #drejtat e tij apo të saj, ndaj duhemi të gjithë ne: #familja, #shkolla, #komuniteti, angazhimi i institucioneve në nivel vendor dhe qendor, që të #krijojmë ambiente të #sigurta për fëmijët dhe mbi të gjitha t’i #aftësojmë#reagojnë në mënyrën e duhur ndaj situatave #emergjente.

Lexoni njoftimin për shtyp: https://cutt.ly/wYVB4lp

Embassy of the Netherlands in Albania

Zjarrfikësit Kamëz

#resilience #buildingbackbetter

#childrenandadolescentsactivism

#DRR4Schools

Lajme të tjera