Misioni një javor i ekipit të Mbrojtjes Civile Franceze në Shqipëri

Mbrojtja Civile, puna Vazhdon !! #BE#UCPM

Përfundoi me sukses misioni një javor i ekipit të Mbrojtjes Civile Franceze në Shqipëri, ku u zhvilluan disa vizita dhe takime në rang Kombëtar dhe Vendor, në:

-Qendrën Kombëtare Operacionale e Emergjencave Civile

– Strukturat Vullnetare të #MC

– Agjencia Kombëtare e Pyjeve- #AKP

– Insituti Gjeoshkencave – #IGJEO

– Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura- #AKZM

-Zonat e Bashkisë Mirditë, ku ka pasur disa zjarre gjatë sezonit veror 2022.

Lajme të tjera