Menjëherë pas kërkesës për ndihmë në ERCC, reaguan shumë shpejt fqinjët tanë Grekë .

Falë punës së palodhur të strukturave operacionale të sistemit të Mbrojtjes Civile dhe reagimit të shpejtë të fqinjëve tanë grekë , me 2 avionë PZL M18 , vatra e zjarrit në Bashkinë Dropull u shua dhe po punohet për fikjen e vatrës në Bashkinë Finiq.

THANKS GREECE / THANKS BE

#BE #AKMC #UCPM #MOD #ERCC #UE

#StrongerTogether

Lajme të tjera