Mendimet dhe lutjet tona shkojnë për viktimat dhe familjet e tyre nga aksidenti tragjik që ndodhi në Greqi, nga përplasja e dy trenave.

Mendimet dhe lutjet 🙏 tona shkojnë për viktimat dhe familjet e tyre nga aksidenti tragjik që ndodhi në Tempe në Greqi 🇬🇷 nga përplasja e dy trenave.

Shërim sa më të shpejtë të plagosurve! 🇦🇱🇬🇷

Greece in Albania-Greqia në Shqipëri

#mbrojtjacivile#AKMC#UCPM#EU#civilprotection

Lajme të tjera