Menaxhim i situatës së krijuar nga reshjet e shiut

Gjatë ditës së sotme në lidhje me situatën kritike të krijuar si pasojë e rreshjeve të shiut dhe Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile mobilizoi menjëherë të gjitha Strukturat e Mbrojtjes Civile #MC në nivel qendror dhe vendor.

Drejtori i Përgjithshëm i #AKMC Z. Haki Çako, Prefekti i Qarkut Lezhë Z. Gjergj Prendi dhe Kryetari i Bashkisë Lezhë Z. Pjerin Ndreu janë duke ndjekur situatën në terren, në zonat me rrezikshmëri.

Aktualisht situata është stabilizuar duke dhënë zgjidhjen emergjente, ndërkohë po punohet nga të gjitha strukturat e Mbrojtes Civile në koordinimin e #AKMC.

Situata mbahet në monitorim të vazhdueshëm nga strukturat e #MC të pushtetit Vendor.

#mbrojtjacivile#AKMC#UCPM#MOD#EU#përmbytjet

Lajme të tjera