“Marrëveshja operacionale e bashkëveprimit në fushën e Mbrojtjes Civile” Shqipëri – Kosovë

Në Kukës, u zhvillua takimi ndërmjet dy delegacioneve të Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile të Shqipërisë dhe Agjencisë të Menaxhimit Emergjent të Kosovës, ku nga dy Drejtorët e Përgjithshëm të institucioneve homologe Z. Haki Çako dhe Z. Fadil Kodra u nënshkrua “Marrëveshja operacionale e bashkëveprimit në fushën e Mbrojtjes Civile” në kuadër të Marrëveshjes midis Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Kosovës të nënshkruar vitin që kaloi në fushën e Mbrojtjes Civile.

Lajme të tjera