Marrëveshja AFAD – AKMC

Gjatë vizitës së Presidentit të Turqisë z. Recep Tayyip Erdgoan, ditën e sotme u konkretizua Marrëveshja në kuadër të rritjes së bashkëpunimit midis dy vendeve ka për synim forcimin e Sistemit të Mbrojtjes Civile, midis Drejtorit të Përgjithëshëm të Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, z. Haki Çako pranë Ministrisë së Mbrojtjes dhe Drejtorit te Përgjithëshëm të Autoritetit të Menaxhimit të Fatkeqësive dhe Emergjencave (AFAD) pranë Ministrisë së Brendshme të Turqisë z. Yunus Sezer.

https://tvklan.al/nenshkruhen-7-marreveshje-mes…/

Lajme të tjera