Kujdes zjarret!

Të mbrojmë shtëpinë dhe Shqipërinë nga zjarret!!

#AKMC#Sweeden#Portugal#UNDP#EFDRR#DRA#DRR#BE#AICS#GIZ

Lajme të tjera