Komisioneri Lenarčič vijoj vizitën e tij, në Bashkinë e Durrësit

Komisioneri Lenarčič vijoj vizitën e tij, në Bashkinë e Durrësit, i shoqëruar nga Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z. Haki Çako dhe nga Prefekti i Qarkut Durrës Z. Emiljan Jani, ku prezantua me strukturat operacionale të reagimit të parë që u aktivizuan gjatë tërmetit të 26 Nëntorit 2019, Mbrojtja nga Zjarri dhe Shpëtimi, Urgjenca Shëndetësore, Forcat e Armatosura dhe Policia e Shtetit.

Gjatë kësaj vizite u falenderuan forcat operacionale për punën dhe angazhimin e tyre duke theksuar rëndësinë e pazëvendësueshme të këtyre strukturave si dhe angazhimi për forcimin e kapaciteteve llogjistike dhe njerëzore.

#AKMC #UCPM #UE #BE

Lajme të tjera