Java e Evropës 2022

“Java e Evropës 2022” #EUweeks në ShqipëriAgjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile gjatë aktiviteteve në Shkodër dhe Vlorë, me mbështetjen financiare të qeverisë Suedeze dhe Portugeze, nëpërmjet projektit RESEAL të UNDP. Fokus, mbështetja e Sistemit të Mbrojtjes Civile në vendin tonë nëpërmjet rritjes së kapaciteteve menaxhuese dhe reaguese në rast fatkeqësive dhe antarësimin e Shqipërisë në Mekanizmin European të Mbrojtjes Civile

Lajme të tjera