Inspektim për rehabilitimin e stacioneve.

Në kuadër të forcimit të Sistemit të Paralajmërimit të Hershëm, nëpërmjet implementimit të programit ProNews, të financiuar nga #BE, Z.Haki Çako, Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile, Z. Ylber Muçeku, Drejtor i IGJEUM dhe Z. Hubert Grandjean nga Delegacioni i Bashkimit Evropian në Tiranë, të shoqëruar nga ekspertët e fushës, inspektuan sot punën për rehabilitimin e stacioneve Meteo-Idrologjike në fazën përfundimtare, të cilat do të jenë në menaxhim nga #IGJEUM dhe #AKMC.

Lajme të tjera