Inagurimi i Qendrës Kombëtare Operacionale e Emergjencave Civile.

Qendra Kombëtare Operacionale e Emergjencave Civile – Një investim i ri që shton forcën koordinuese dhe reaguese të sistemit kombëtar të Emergjencave Civile, falë mbështetjes të qeverisë italiane.

Ky është vetëm hapi i radhës drejt ngritjes së një sistemi modern të Mbrojtjes Civile, që do të sjellë një tjetër standard të punës së Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile.

Inagurimi i qëndrës së bashku me Kryetarin e Parlamentit të Italisë, Roberto Fico, Kryetarin e Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj dhe Drejtorin e AKMC, Haki Cako.

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile, AICS Tirana

Lajme të tjera