Forcohen kapacitetet për reagimin ndaj zjarreve në pyje, në bashkinë e Pukës, Klosit dhe Korçës.

Forcohen kapacitetet për reagimin ndaj zjarreve në pyje, në bashkinë e Pukës, Klosit dhe Korçës.

Në kuadër të projektit To Be Ready janë dhuruar tre mjete të specializuara për fikjen e zjarreve në terrene të vështira.

Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare

Bashkia Klos Faqja Zyrtare

Bashkia Korçë

🇪🇺
🤝
🇮🇹
🇦🇱
🇲🇪

#mbrojtjacivile#AKMC#UCPM#MOD#EU

Lajme të tjera