Firmosja e Planit të Bashkëveprimit Operacional midis Agjencisë Kombëtare të Mbrojtjes Civile dhe Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim e Malit të Zi.

Gjatë këtij takimi u diskutua mbi bashkëpunimin dypalësh, me fokus dhe stërvitjen e përbashkët që do të zhvillohet në Kotorr të Malit të Zi, në kuadër të projektit Balance, me pjesëmarrjen e Shqipërisë, Malit të Zi dhe Greqisë.

#AKMC #Albania #Montenegro #Greece #OpenBalkans

Lajme të tjera