Ekipit shqiptar i bashkohen dhe 5 mjekë të strukturave vullnetare të Mbrojtjes Civile.

Ekipit shqiptar i bashkohen dhe 5 mjekë të strukturave vullnetare të Mbrojtjes Civile për të ndihmuar ekipet e kërkim shpëtimit dhe ndihmës mjekësore, të cilët po punojnë ditë e natë për të shpëtuar jetët e njerëzve të ngelur në rrënoja.

#mbrojtjacivile#AKMC#MOD#EU#UCPM#civilprotection#volunteer#AFAD#EU2023SE

Lajme të tjera