DITË ZIE KOMBËTARE

LUTEMI SOT TË GJITHË TË BASHKUAR PA PËRJASHTIM, PËR ÇDO JETË TË HUMBUR🙏🏼, PËR ÇDO TË PLAGOSUR🙏🏼, PËR ÇDO VUAJTJE, PËR TË GJITHË KOLEGËT TANË TË #AFAD🙏🏼, PËR TË GJITHA STRUKTURAT KOMBËTARE 🇹🇷, NDËRKOMBËTARE 🇦🇱🇪🇺 DHE VULLNETARE🙏🏼, QË JANË HERONJTË E PALODHUR NË KËTË TRAGJEDI TË PAIMAGJINUESHME 🙏🏼🇹🇷.

Kryeministria

Ministria e Mbrojtjes

Turkish Embassy in Tirana

AFAD Erzurum

EU Civil Protection & Humanitarian Aid

#STRONGERTOGETHER#AKMC#UCPM#MOD#EU#UCPM#CIVILPROTECTION#AFAD

Lajme të tjera