Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile dhe populli shqiptar shpreh solidaritetin për familjet dhe komunitetet e prekura nga përmbytjet shkatërruese në Emilia-Romagna, në Itali.

Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile dhe populli shqiptar shpreh solidaritetin për familjet dhe komunitetet e prekura nga përmbytjet shkatërruese në Emilia-Romagna në Itali .

Mendimet dhe lutjet tona janë me ju.

#mbrojtjacivile#civilprotection#AKMC

Lajme të tjera