Lajme

Marrëveshja me JICA.

#JICA dhe #AKMC nënshkruajnë marrëveshje për nisjen e bashkëpunimin në lidhje me ngritjen e Kapaciteteve për Sistemin Kombëtar të Informacionit të Zjarrit në Pyje dhe Zgjidhjeve të bazuara

Lexo më shumë »